samseng musim banjir..

Aku blk dr keje ptng jumaat. Hujan renyai2 je. Bila smpai dkt area kg Chap, aku potong satu Myvi merah kat lopak air banjir. Lps tu, aku perasan myvi tu mcm kejar aku. Apahal? xkan kena potong dh kena marah?

Aku pun samseng jgk. jgn harap la aku nk bg potong. dia kejar aku smpai dkt alor tok majam. kebetulan plak aku janji dgn b nk g mkn.sampai je dkt jambatan tualang salak, sbb air bnyk kete slow jer berderet, tiba2 dia potong aku. aku biar jelah. ok jer lg. smpai kat jambatan tinggi. aku tgk ada can potong. elok jer aku nak potong, myvi tu tak bg aku masuk. nyaris2 nak kena hentam dgn van yg dtng dr depan.

mmg sengal. ms ni aku mmg dh geram, aku kejar smpai dpn sek jelawat. aku himpit dia. WRT 2738. MYVI KALER MERAH. jantan tu kemain lg pkai kopiah, bini pkai tudung labuh, tapi bwk kete mcm sial. dia tgk aku, aku tgk dia.

ingt aku takut? sorila. jumpa lps ni mmg aku calar kete dia dr depan smpai belakang. jaga2 la..jatuh ego la tu kena main ngn driver pompuan..mcm bagus je.

Comments