ENGAGEMENT......Isruzaini + Nik Suhaimi

Tarikh; 18 November 2010
Lokasi; Kg Cherang Hangus, Bachok
Masa; 3.13 PM - 6.13 PM

Hari bertunang..hmmm, setelah menempuh bermcm dugaan akhirnya aku dh jd tunangan org gak.. Tak sangka jgk secepat ni. Bila family B dtng aritu, bincang2, mak n ayah setuju, esoknya aku g mkn angin Melaka 2 minggu. balik dr Melaka, cri cincin dlu n tunjuk dn bgtau kat mak nak bertunang. Bila mak n ayah dh setuju, aku n B cri sume brng, sume handle sndr, n akhirnya majlis yg sederhana tapi meriah pun berlangsung.. 



seterusnya, biar gambar sahaja yg bercerita.hehe...




ehemm ehemmm...sy lah bakal pengantinnya..hihi. Make Up solekan mak andam dr Az Bridal, Pasir Puteh..mak x suka, dia ckp x natural.huhuhu






kredit baju utk my sister..cikgu isroha utk bju yg sweet n free ni.hehehe




sy dan tunang sy..





cincin tanda ikatan...





mak B dok sarung cincin, bantai ckp apa ntah. Xtau ke i tgh debar ms tu..huhu




ayahku serius je sarung cincin kat B...




bkl pengantin with ibu bkl pengantin, Pn Saibah Omar




ayahku, Tok Bilal Ismail with ayah B, Haji Pokya berbaju merah...




yg mcm YB tu tunang sy...dah ckp jgn pkai songkok tu, degil!!!




family B..



sy with anak2 sedara kesayangan...rozza damia alya, rezza faiq aqil, rezza rafhan...




bkl pengantin dgn anak2 sedara kami...





bkl pengantin dgn bestfren, naa..tq na. Org kawin nati dtng lg tau...  








bkl pengantin dgn tina n nurul....





hantaran dr sy...thanks to kak long dr kubang kerian...



kak Ina B yg gubah sendiri...




yg besar bju petak tu, photographer merangkap tukang buat mini pelamin sy..hihi tak caya kan? idea diala nak buat ala scallop gitu n bentuk kan bunga jd bentuk hearts..thanks to abg ipar sy; cikgu rozaidi..tepuk tepuk tepuk







mak buyung @ cikgu mira @ bini cikgu rozaidi + anak sulung rozza farisha..nak posing dpn hasil ciptaan lelaki trhebat dlm hidup mereka..hehehe

 Gitulah citenya..majlis yg simple tp bermakna..di kesempatan ini sy sbg bakal pengantin nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada sponsor2 sy seperti berikut;

B; sbb blikan sume brng hantaran kita berdua..hehe dah tau syg xde duit nak tunang jgk..ekeke
Cikgu Faiza@ Kak Ipar; sbb bg cash RM500...tq kak. Org kawin nati, sponsor la lg ek.hehe
Cikgu Isroha@ Kak Sendiri; sbb bg cash RM200, n bg bju free..hehe save bajet sy
Cikgu Ismira@ Kak X Ipar; sbb bg cash RM100, n sponsor daging utk lauk..
Cikgu Rozaidi@ Abg Ipar; sbb tambah duit utk byr gubahan hantaran, n sbb buat pelamin mini sy..
Cikgu Izwan@ Adik; sbb bg cash RM200..

terima kasih daun keladi..
sy kawin nati sponsor la lagi.. ;-)


Comments