Edisi Isnin - Koleksi Video Pilihan V3



assalamualaikum


 Lagu ni actually dah lama pung, tapi dlu ms isu haiti, dia naik jap..
maka seluruh dunia berkumandang lah lagu ni. 
Hatta anak sedara ku yg umur 6 tahun, irshad firdaus pun hafal lg ni. 
amboiiii, kemain lg ko ek firdaus..

Dkat youtube bermcm version la yg ada. 
Yang lama, yg baru, yg language other than english pung ada. 
Dkt bwh ni, ku letak sume 4 version yg ku suka mengikut turutan video ye.hehe 
And yg ku suka, wajibla ku play dgr 5,6 x sehari smpai ku pun dh nak muntah..t
api sbb best xpe, xpe..ku tahan je dlu.hehehe





 version 1. Paling ku suka sbb ni old version. Especially ada ku punya faveret singer; Stevie Wonder. Part yg dia duet ngan Bruce Springsteen tu mmg meletop. Suara best, unik tak jemu ku dgr...







 Versi 2. Versi spanish..best jgk sbb aku mmg minat dorang punya language n rata2 wpun aku x kenal dorang punya singer, tapi suara mmg meletop..




Versi 3. Biasa je, kombinasi singer2 top skang ni..mostly sume aku knl la..maleh je nak mention nama..





Versi 4. Combination dr anyone all around the world, n wpun dotrng ni bkn top singer, tapi suara best ngalahkan yg sedia ada je, cuma xde peluang nak jd top je lagi..


Post kali ni pendek je..ada ulser dlm mulut smpai tgn ku pun sama malas nak berceloteh..hehe. Enjoy!!!


Comments