ku ulangi pertemuan
walau hanya ku mendakap sisa cinta
brsama rindu yang terdampar
saat ini kusendiri ku menangisi pemergianmu kekasih
dan cuba memujuk rindu
yang pedih tercalar
di sudut ingatanku
airmataku kau renang bahagia..

ya, harap maklum, saya bukan dalam mood bersedih atau frust menonggeng sbb putus tunang ya! Tidak sama sekali...hehe. Cuma skang dalam mood melayan lagu jiwang rock kapak dalam youtube je..

Lagu ni aritu ku sama2 karaoke dgn B on da way balik dari RP aritu, jumpa dlm youtube, teringat plak, n tiba2 datang mood plak nak post dalam blog gue ni donk.huhu gue



layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

Lagu2 lama jaman rock kapak ni mmg best. Kebetulan darling ku pun minat menyanyi, so kira geng la ngan aku. Atas kete bukak radio kalu ada lagu best2 pakat karaoke la dgn B. Gitulah time-time jiwang and happy moment kitorang. Nyanyi  duet sama2 and holding hands always. Kalu aku lepas B pegang, kalu B lepas aku pegang..hihi

Aritu ms balik dr mana ntah B cakap kalu buleh lepas kawin pun biar kitorang loving sokmo, kena selalu pegang tangan always. Yela darling, syg ni mmg loving sokmo, takut B je yang dah lain lepas kawen.hehe..kita tgk nati ek.hehe
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
heart;muis azaini

Comments