Tuesday, January 10, 2012

back again...

assalamualaikum

hmmm lamanya tak berblog
tuntutan kerja terbaru ni membuatkan aku tak sempat nak berblogging
nak berblogwalking nak berfacebook
semua macam tak sempat je
24 jam terasa macam sekelip mata
keluar pagi and balik petang
malam masa untuk rehat  and tidur
masa dengan hubby pun rasa macam dah tak macam dulu
nasib baik takde baby lagi
lepas ni kalau ada baby tak dapat nak bayangkan
apapun, alah bisa tegal biasa

walaupun penat tapi seronok
dapat jugak release tension
dengan telatah anak anak yang baru nak membesar
bila tengok student yang comel comel mendengar kata
memang seronokla
hari ni sorang parents datang bagitau anak dia cakap dia suka nak datang sekolah sebab teacher baik sangat
bila mama dia tanya teacher nama apa dia tak dapat jawab
bila dia pointing out rupanya akulah teacher bertuah itu.hehehe
sangat bangga bila tahu ada anak kecil yang appreciate kita macam tu
sangat sangat happy
walaupun penat tetapi amat berbaloi
hopefully aku akan sentiasa jadi teacher is yang disayangi anak anak kecil disini
insyaallah..



1 comment:

CikPutih~ said...

wahhh..besnye di sukai kanak2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...