Wednesday, March 28, 2012

new interest!

minggu ni star world ada tayang new series 'Revenge'
tengok dia punya iklan memang macam best je cite ni
so memang taknak la miss dia punya premiere
tapi rumah B astro sekarang tengah out
so termissla sebab weekdays aku memang tak balik r=tidur rumah mak
then semalam terlupa nak check ada ke tak dia punya siaran ulangan
so dok ralit buat kerja mengemas kelas semua
tup tup dah dekat kol 6 n chechk astro rupanya ada ulangan kol 6.10
apalagi berdesupla aku berkejar balik rumah
plan nak bungkus makanan pun kansel nak tengok tv punya pasal
sampai rumah cite tu dah start 2minit
sepupu aku tengah tengok dragon ball pun aku tak layan
ambik remote terus tukar channel
first iklan baru aku g solat asar
perangai cam haram je.muahaha

tapi memang tak rugila sebab cerita ni memang best sangat
memang kena dengan selera menonton aku
dia start cerita tang part yang dah memang climax
then pastu baru dia flash back balik
siapa yang tak tengok memangla rugi
rasa tak sabar nak tengok sambungan dia next week.hehe


Tuesday, March 06, 2012

im back once again!

assalamualaikum

its been a liong time
i miss blogging
instead of tiada masa yang cukup, mood pun tiada jugek
bila mood tiada hmm nak bukak blog pun malas.hehe

dah lebih sebulan rasanya aku tak berblog
tak bercerita
tak meluah perasaan
my writing skills pun macam  dah lari
kalau dulu aku boleh berpantun
boleh bercerita in a rhythm
sekarang macam hampeh je

hatta on my birthday last thursday pun aku tak berblogging apa apa
ada je masa boleh dicuri tapi kemalasan yang melampau
aku kena baca balik blog blog best yang aku follow untuk dapat balik mood berblogging
insyaallah.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...