Tuesday, April 24, 2012

TAP trip @ i play toy libary Tadika Tengku anis

assalamualaikum
on tuesday last week TAP ada organize a trip to i play toy library @ tadika  tengku anis
situated at kg sireh
sepanjang hidup aku yang dah 28 tahun ni memangla tak pernah tau wujudnya tempat ni.hehe
so jangankan students, teachers pun excited la jugak on that day

semua students and teachers wajib naik bas
so ada jugak sedikit kerisauan cane nak handle dak kecik ni nanti
maklumla sume first time nak naik bas
of course la jakun tu ada hehe

ada yang ceria..ada yang cuak.hehe

my girls on the bus

my boys on the bus


teachers n boys on the bus
basnya alahai
tengok kusyen dah tahu
aku pening loya nak puke macam orang pregnant gamaknya.huhu




arrived at i play toy library @ tadika tengku anis


elok je sampai around 10, terus dorang bawak g makan dulu
menu rice n chicken soup n sky juice.hehe
semua behave je masa makan



wah every thusday ada makanan tajaan from istana negeri
so lucky students here
patutnya trip ni buat on thursdayla.hehe

dah finish makan, bru gerak masuk toys library dorang
memang luas and banyak sangat toys
2 big area with different kinds of toys
banyak sangat snap yang ni je

mini iron and ironing board
sangat la cute
kalu ada girls kat rumah leh ajar dia cara iron baju mama n abah.haha



my girls hepi je leh main ngan toys



teachers nak join main lat music jugak
ntah apa nama alat ni


teachers main jugak big animal jigsaw puzzles



bergambar before leave the i play


around 12noon dah gerak balik TAP
bru trip 2 3 jam
teachers naik tensi macam trip seharian hehe
sabar jelah banyak banyak
nama je pun kids
what do we expect?




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...