Friday, May 18, 2012

SAJA SAJA NAK KENA KARAN

assalamualaikum

hari ni after tuisyen nak kena stay di tadika sampai kul satu
sebab principal nak datang meeting for coming sport day
so masa pegi beli makan adala satu tempat tu dia baru bukak
pusat terapi percuma
so dia ajak la datang try

dah siap makan tu sebab boring tak tahu nak buat apa
so pegi jelah
masuk je dah ada 3 orang pakcik n makcik
n ada sorang girl dok bagi penerangan
dia suruh kitorang semua duduk kat atas kerusi yang dia dah sambungkan pelapik duduk
dengan mesin terapi
elok je kitorang duduk tersentuh kawan sebelah terus kena karan
hehehe
teacher yuni macam fobia sebab dia takut kena karan


duduk terapi pun macam nak bersanding


muka ceria sebelum kena karan
carta tindak balas lepas terapi
dah siap semua rasa tak enak badan



dah terapi baru mendaftar
tetap ceria jugak walau dah rasa pening pening


nama pusat dia alpha one pusat kesihatan


kad kehadiran terapi
dia suggest datang berterusan 15 sesi

dah siap terapi 20 minit terus balik
tsemua pun dah rasa pening tak sedap badan tobat taknak datang lagi
hehehe
takde penyakit cari penyakit!



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...