Wednesday, June 27, 2012

minggu terik urat!

assalamualaikum

hari keempat still rasa tak selesa di belakang tengkuk
nak pusing, nak menelan, nak batuk, nak bersin
sumanya menyakitkan, menyeksakan
B cakap sebab tak cukup tidur
dia je kot
aku kol 10 dah lelap

minggu yang agak stress
agak stress di rumah
agak stress di tadika
kerja pun banyak
rasa nak release dengan blog tapi tak sempat.hehe
lagipun bos dah warning keje setel baru leh berblogging

kalau refer to last visit to clinic
aku ada masalah dengan urat saraf
bila sentuh memang ada satu bahagian urat kat belakang tengkuk rasa tegang and keras semacam aje
still ada lagi ubat sakit urat kepala dari klinik
tapi selagi boleh tahan tahan ajalah

taknak la rely on medicine sokmo
semalam just guna tiger balm sahaja
legala sikit
hari ni rasa makin teruk
kalau drive sendiri datang kerja maunya aku keje half day today

minggu ni memang minggu sakit for the entire family
hubby pun tak sehat badan
demam and selsesama
anak pun tak sihat sebab lelah and batuk
hope next week is a better week for us :(



1 comment:

cikji said...

nanti ejah g kendur la urat tuh hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...