ramadhan 2012 - 6th Day


assalamualaikum


masuk hari ke enam memang malas and tak selera nak sahur
B je yang makan, aku just meneman saja
bersahur dengan segelas soya ros sejuk
okayla tu
memang tak selera langsung nak suap mulut ke nasi.huhu

dahla nasi yang lebih berbuka bila aku panaskan dia tak panas pun
ntah rice cooker tu dah rosak kot
tapi bila masak nasi elok je pulak
untuk bersahur esok kena bangunla at 4am
sian kat B kena makan nasi tak fresh

berbuka pulak dah tak beli kerabu mangga.hehe
sebab ada banyak lagi lebihan yang semalam punya



kepak ayam madu rm5
tak pedas n overcooked so isi ayamnya liat




gulai batang keladi
pemberian orang
aku dan B dua dua tak makan.hehe




kerutub daging rm3
tak sedap
dahla dagingnya liat




lawar ikan rm2
tak sedap sebab tak masam and tak pedas




bulan puasa pun nak menipu
bila tanya cakap karipap sardin padahal inti kentang
patutla kedai kau asik tak laku je
geram betol

kesimpulannya,  berbuka semalam aku memang tak selera langsung
nasi tak habis separuh
dahla ambik nasi sesenduk je
sebab takde lauk yang membuka selera pun :(






Comments