Monday, July 30, 2012

ramadhan 2012 - 9th Day


assalamualaikum



tadi bersahur dengan segelas milo, nasi sikit and strepsils
tetiba saja sakit tekak
mulanya start dengan selsema
pastu sekarang dah sakit tekak and batuk

untuk berbuka pulak hari ni beli bungkus  sahaja
sebab B tetiba kena overtime gara gara bonus gomen
so menjelang waktu berbuka masih tak sampai rumah
so B cakap beli nasi siap siap jelah




so untuk aku nasi  beriyani dengan kari beriyani ayam
beserta acar and desert rm8.90
kecewa sebab tak sedap
karinya tawar and cair
tak berbaloi dengan harganya
next time memang takdenya aku nak beli

untuk B aku belikan nasi campur lauk daging goreng dengan gulai ikan tongkol
rm4.50, itu sahaja
singgah beli air kelapa jap
and B dah beli desertnya

nasib baik sempat sampai rumah 15 minit sebelum  berbuka
teringat pulak masa bercinta dulu
tapau from chicken rice shop sebab takde seat untuk berbuka
last last berenti makan kat tengah jalan dalam kereta.hehehe
takpe, janji dengan yang tersayang
apapun muis tak kisah.. :)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...