Wednesday, August 01, 2012

ramadhan 2012- 11th Day

assalamualaikum


bersahur hari ke 11 dengan ikan talapia goreng, sambal ikan bilis petai, dengan kicap
rasa selera sikit bersahur 2, 3 hari ni
dari duk membazir beli lauk
masak simple gini pun dah okay apa

berbuka pulak kali pertama tanpa suami
sebab aku berbuka dengan kawan tadika
sempena majlis perpisahan seorang teacher yang nak berpindah ikut suami dia
so B taknak ikut

rasa macam berat hati je nak tinggal suami berbuka sorang
yelah sebab selalu kita yang siapkan semua
nasib baik rumah SIL dekat saja
so B boleh tumpang berbuka kat situ

lepas habis kerja aku balik rumah dulu
siap makanan sikit untuk B, tukar baju and terus datang tadika balik
kitorang berbuka di restoran seberang jalan tadika sahaja
Restoran Tomato Klasik




menu berbuka kami





ikan siakap 3 rasa
kuahnya cair saja
yang aku buat ritu pekat je





tomyam campur





ayam masak halia





sayur campur





telur dadar
aku tak makan





muka letih berpuasa.hehe





teacher suzi dengan balkis
her students, anak owner tempat ni





teacher wani
orang yang di raikan
semoga gembira di tempat baru




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...