kids and rabbit

assalamualaikum

senang sangat  hati ni kalau tengok kids yang berhati lembut
suka main dengan pets, ada pets sendiri
tambahan parentsnya pulak bagi galakan, moral and financial support
memang bagus sangat untuk child development
boleh pupuk sikap penyayang dalam diri dorangla

sekarang ni boleh katakan most of the kids akan ada pet
kucingla, rabbitla, hamster la, macam macam
masa saya membesar dulu mana la saya ada
sekarang ni dah besar pun takde pets jugak
sebab saya ni penggeli.hehe


si kelabu aka mak




si hitam aka bapak




dulu berdua sekarang dah beranak pinak sampai kena buat 3 kandang



tuan punya pets
my cousin hanif faizal si anak tunggal
sebab takde siblings terpaksa hiburkan hati dengan pets




budak ni lagi.huhu
khalis si putera katak
si nakal pengacau pets
kalau dia yang ada pets habisla semua mati
kucing pun lari bila tengok dia.muahahaha






Comments