bye bye ticer suzi :(



assalamualaikum

bila banyak hari tak update jadi makin malas nak menulis blog
bukan takde benda nak update tapi macam tak sempat saja
bukan sebuk sangat pun tapi buat buat sebuk je.hihi

so semalam hari terakhir ticer suzi di aulad pintar
sedih la rasa sebab aku dengan yuni and suzi adalah ticer terawal semasa TAP di buka
sama sama edar flyers di booth kbmall
sama sama jadi pekerja terawal kak fizah
sama sama menyebuk menghias tadika, uruskan pendaftaran pertama
sama sama nervous first time handle assembly depan parents
banyakla kiranya kali pertama bersama ni

tambah tambah pulak kalau sehati sejiwa
geng makan tengahari, geng marah students, geng meluah apa apa yang tak puas hati.hehe
bila ticer suzi takde tak cukup korum dahla
tapi takpe, fb dengan blog kan ada.hehe
lagi senang nak keep in touch



babai ticer suzi
dikau tetap di hati kami 
ceewahh wah wah :p





hadiah perpisahan untuk ticer suzi
special handmade card by ticer tikah
hadiah dari kami kami ticer is, ticer yuni, ticer zirah, ticer tikah and mek long
hope u'll like it
pembalut  belon tu kak is yang pilih tau...ceria gitu.hehe

sampai ketemu lagi.....daaaa



Comments