ujian mtest intake jan 2013



assalamualaikum



alhamdulilah
dapat lagi ujian mtest untuk kali ke 4 kot..hehe
kali ke kena kat smk dato' ahmad maher
alamak tak berapa familiar tu
biasa kena area peringat, melor, kadok sahaja

tahun lepas pun berjaya dapat jugak tapi tak attend mtest sebab demam
dua tahun lepas berjaya dapat temuduga
tapi setakat tu sajalah

harapnya tahun ni nasib menyebelahi
kalau ada rezeki adalah
yang penting usaha lepas tu tawakal sahaja

kalau dapat mak dengan suami la kot yang paling gembira
kena usaha lebih la tahun ni
kena banyakkan solat hajat
kena ambik short course arabic ke
kena ushar ushar 'kabel' ke.hihi

sape nak chek jugak?
klik sini je

ambilan januari 2013



Comments