Tuesday, November 06, 2012

a big surprise ;)



assalamualaikum

hari ni nak berkongsi cerita pasal something that i get from my hubby
malam tadi share di fb
hari ni nak share di blog pulak.hehehe

neway, hari ni blog bersiaran dari my new baby ye
surprise gift from suami
memangla tak sangka sangat sangat




light pink sony vaio e series

nak dijadikan cerita
semalam pergi kerja dengan suami
merempit dengan dcc
so dia lambat pick up
630 baru dia sampai kat tadika

bila turun je tengok ada dia bawak balik benda dalam kotak
nampak jenama sony
bila ditanya suami cakap dia beli tv mini
nak buat tengok dalam bilik

ok fine si isteri ni percaya jelah
tup tup sampai tengah jalan tayar motor pulak bocor
so singgahla baiki di kedai
masa tu sempatla belek belek kotak tu
nampak macam slim je
tv apa? bila belek lagi nampak dia tulis personal computer

so memang tak terfikirkan laptop
mulanya ingat lcd skrin
tapi cpunya pulak mana

bila tanya lagi suami cakap kotak je dalam tv
ok fine lagi..
masa tu memang tak syak apa pun
suami pulak pandai berlakon buat masa selamba badak dia

bila sampai rumah anak sebuk la nak tengok apa ada dalam kotak
tapi suami cakap

"biarla mama bukak, tu barang dia.."

suami terus masuk bilik
yang isteri ni excitedla dengar suami cakap gitu

bukak je tengok elok je laptop kat dalam tu
kemain cantik lagi
terkejut la sangat sangat sebab memang tak sangka pun

patutla sehari sebelum tu masa balik kerja suami tanya nak laptop ke netbook
ingat dia main main je
rupanya tanpa disangka ada rezeki nak dapat laptop baru

kebetulan pulak cute sesangat
memang la isteri puas hati jiwa raga

hanya ucapan terima kasih, pelukan dan ciuman untuk suami yang boleh isteri balas
untuk hadiah yang tak disangka ni
kepada suami
terima kasih daun keladi ye darling.kikiki

kebetulan semalam 5 november
genap setahun lima bulan berumah tangga ;)



3 comments:

skulluv said...

best betul dapat hadiah..nak jugak boleh?kihkih.

:)

muis ismail said...

tula best sesangat sangat sangat

YLa Aziela said...

untunglahhh... msti hepy sngat2 kan. bestnya lau ada orang bg jgak hadiah kat kt..hikhik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...