hari terakhir persekolahan 2012



assalamualaikum

walaupun cuti sekolah dah start 8hb aritu
tapi di TAP kami lanjutkan sampai hujung bulan
so hari ni hari terakhir persekolahan
a big hurray for me.hehe

disebabkan aku sebuk dengan a few thing selain dari kerja di tadika ni
so tak sempat nak fikir nak prepare something as gudbye gift to students
memang rasa ralat sesangat
sebab aku ni suka spend duit and masa untuk benda macam ni
so bila tak dapat buat rasa macam sedikit bersalah

sepanjang tahun ni dah banyak sangat kenangan aku dengan students
kebanyakan nya yang baik baikla
memang la aku antara teacher yang garang
tapi setakat garang dengan budak apala sangat
kejap marah kejap dah pergi pujuk

mengajar bebudak kecil tak sama dengan mengajar bebudak besar
kalau datang dengan masalah lain
aku boleh balik dengan hati yang tenang dan bahagia
nampak muka dorang terus lupa semua masalah
kalau moody dengan suami datang je kerja jumpa dorang
terus lantak pilah dengan suami.hehehe




dari kiri: Lutfi Aamer, Ahmed Anas, Tc Is, Zamir, Numan
duduk dari kiri: Ikram@Keke, Eizzah, Qistina, Sofea, Humaira@Adik Mai, Adam
Irfan takde absent sebba demam on that day masa ambik class foto


random pics of 5 Brilliant














to all my students
my love to all of u are the same, balance
takde lebih takde kurang.hehe
hope all of u grown as a brilliant kids in the future
ameen




Comments

  1. thun depey budok2 ni ado lg ko kt TAP?





    ReplyDelete
  2. @cikji
    kelas kak is ni maybe adam jelah takdok kot, mama dia tak sure lagi
    yg lain rasanya sambung belako

    ReplyDelete
  3. anak2, ibarat kain putih...

    untung laa mung Is, dapat mencorakkannya

    ReplyDelete
  4. @OrenJes
    tula, aku pun takde anak lagi kan
    so bolehla buat lepas2 geram.hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

any comments? thanks..... ;D