western cooking class@ikbn bachok



assalamualaikum


masa dok godek pendrive banyak je gambar dalam tu
sampai pening nak tengok dok bertindan tindan sampai berpuluh folder
terjumpa gambar masa ambik short course western cooking 3 tahun lepas.hehe


actually masa tu aku mengajar part time di ikbn bachok
so every year very month dia akan adakan weekend short course kat situ
selain western cooking ada bermacam jenis la short course yang dia sediakan
tak payah bayar apa apa
just mendaftar, attend class then boleh dapat sijil



tunjuk skil menggoreng je
posing yang lebih.hehe




berposing di tepi hasil kerja
ada sandwich, chicken boxing, coleslaw
ada apa lagi ntah dah lupa



beelajar cara buat ayam boxing guna bahagian drummet
senang sangat sangat
just potong keliling bahagain hujungnya
lepas tu tarik semua isinya ke bawak dan bentukkan bulat
salut jelah dengan tepung atau bread crumbs and deep fry kan saja





teman sekursus the only guy
abe eri sedang menggoreng chicken boxing






hasil kerja tangan kami
masak yang simple simple sahaja





sijil yang dapat after dua hari berkursus


sekarang ni tak tahula program 4y ni ada lagi ke tak
sebab aku pun dah tak keje kat sana
untuk info lanjut boleh hubungi ikbn di negeri masing masing



daaa :)

Comments