leisure time: suami aku ustaz



assalamualaikum

dah lama tak beli novel
tapi aritu bila ke kedai buku yang baru buka ni
akhirnya terjebakla beli sebuah novel

'suami aku ustaz'



aku tak biasa pun baca buku penulis ni
tapi first time baca okayla
boleh tahan not bad
takdela kebudakan sangat
isunya pun best
takdela isu cliche yang selalu disogok dalam novel novel yang lain
ada part part islamik yang boleh bagi ilmu dan dimanfaatkan
nasib baik dah bersuami
kalau tak mahunya tiap malam nak berangan macam suami dalam novel ni.ahakksss



Comments

  1. aku pon ada baca buku ni..
    last2 page dia mcm slow sikit, first2 dia bes ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

any comments? thanks..... ;D