azam 2013 la konon ;p


assalamualaikum

 kebanyakan entri dari blogger hari ni berkisar kenangan 2012
dan mengucapkan selamat datang
aku malas up entri kot
otak dah jem and tepu

tapi pagi tadi masa drive datang kerja
tup tup ada satu azam terlintas di kepala aku nak usahakan tahun ni
la ni aku dah lupa ntah apa dia azam yang aku dok bertekad nak buat tu
aku ni memang la jenis pelupa
dah tengah drive tadi cane la nak take note kan.hehe

takpela, esok lusa ingat balik la kot

tapi kalau aku fikir fikir kejap azam tahun ni aku nak kategorikan jelah;

agama- nak jaga solat sangat sangat. and nak baca quran SETIAP HARI

kerja- nak datang awal dari kebiasaan, kalau boleh 7.30 dah nak ada kat tadika. pastu nak kerja dengan lebih rajin dan lebih ikhlas, tapi yang ni bergantung pada persekitaran jugak.hehe

keluarga- nak lebih banyakkan sabar, sabar, sabar

diri sendiri - kurangkan stress, emosi dan yang sewaktu dengannya

tu jelah kot antara azam yang aku bakal usahakan. IN SHA ALLAH semoga segalanya dipermudahkan



Comments

  1. mudah-mudahan muis...y penting ada azam, jalan tak jalan tu belakang kira :)

    ReplyDelete
  2. Salam muis.... happy new year...

    moga2 azam tu terlaksana

    ReplyDelete
  3. Happy new year muis! Moga mu blh capai apa yg diazamkan tu insyaAllah. Doakan aku juga :)

    ReplyDelete

Post a Comment

any comments? thanks..... ;D