Sunday, January 20, 2013

random #5




assalamualaikum


berblogging ni ikut mood jugak
kalau mood tak mari memang malas nak berblog
share random pics jelah hari ni




terajin pulak pagi semalam
siap buat breakfast nasi lemak lagi
tang lain semua okay
part nasi tu bermasalah sikit
aku asalnya plan nak letak santan sikit je
nak biar berlemak ala kadar je
tapi adala pulak yang suruh letak santan semua tak taruk air
last last aku makan tak sampai separuh pinggan dah  rasa muak pening semacam
geram geram je rasanya..





kegemaran terkini
popcorn besar besar
sanggup menunggu lama semata mata nak beli menda alah ni
patutla budak budak suka, sedap rupanya
kena pulak yang baru masak panas panas
biasa aku memang beli lebih dari 3 bungkus
nampak je kat suami mulala nak kebas satu
macam budak budak la sangat..





 mak yang sakit
si anak yang melebih tertido
si isteri yang selimutkan guna kain batik tu
maklumla kesiankan suami takut sejukkkk
si suami yang kena tunggu mak dia kat wad
dengan si isteri join sekali tidur kat wad.hehehe




vouncher dapat dari kakak kepada suami
ntah dari mana dia dapat banyak sangat sangat
tapi suami cuma mintak 3 keping sahaja
dah selamat si isteri kowtimkan kat kfc minggu lepas.hehehe





kengkonon layan movie la kan malam malam aku ni
pontianak vs orang minyak tu aku stopkan pada minit ke 28
memang cite tahap cipan sesangat
membazir 28 minit aku..
yang lagenda budak setan katerina tu pulak memang sampai sekarang tak tengok tengok
tapi konfem kalau tengok aku tertido.hehe





students buat nombor guna plastisin ni
teachernya pulak dok layan jiwang sorang sorang
layankan sajalah.huhu






1 comment:

Orga said...

haha...tu dah biasa, kalau dah takde mood tu, memang macam-macaam citer merapu kuar...pastu pi layan citer malayu, lagi lah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...