Wednesday, February 27, 2013

flu and fever




assalamualaikum

ahad isnin sihat walafiat je lagi
pagi semalam masa b nak hantar hujan lebat
payung takde so cepat cepat lari pergi tempat teduh
sempat basahla jugak
sampai tempat kerja anak kucing kawan sekerja tersepit kat dalam enjin celah pintu
so dok tolong tengok and cuba tarik anak kucing tu keluar
sempatla basah sikit

masa otw balik kerja dah rasa pening pening melayang pusing je kepala ni
lepas mandi and solat maghrib suami pergi kedai
masa tu dah mula la rasa panas muka, hidung berair and tak sedap badan
so makan panadol 2 biji

bangun pagi tadi still hidung berair
muka berbahang panas
badan pun letih semacam
bernafas pun ikut mulut sebab hidung tersumbat
sabar sajalah nak habiskan kelas sampai tengahari tu
bila dah petang memang nak cepat cepat sampai rumah je

lepas pekena tomyam untuk dinner
barulah badan rasa segar sikit
malam ni makan lagi panadol and ubat selsema
harapnya bangun esok pagi okayla
communication books ada sikit tak siap lagi
kalau esok makin teruk nampaknya terpaksalah mc

oh sangatla tak best kalau tak sihat ni :(




1 comment:

dhiera said...

get well soon ya~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...