suami romantikss




Assalamualaikum 

suami sape romantis plus romantik?
bestkan kalau dapat suami romantikss ni.hehe
kalau tengok dalam movie fuhh macam tak logik pun ada
kengkadang romantikssnya berlebihan sangat
kalau yang melayula
kalau mat salleh tengok movie memangla tak pelik
dah gaya hidup dorang camtu

tapi siap yang dapat suami romantkss bertuahla badan kan 
dah rezeki aku dapat suami kureng romantiksss.huhu
kalau pergi Cameron baru dapat ros merah, tu pun sebab murah
tak payah mintak suami belikan memang dia belikan
bab perangai pulak suami memangla terlalu biar aku ni berdikari
sangat sangat percaya kat isteri dia ni
so agak kurang romantikss di situ.huhu

bab dalam bilik tidur tak payahla nak cite kat sini
kang dilabel blog 18sx susah pulak.kihkihkih
 tapi aku kan kaki membaca
nak tahu apa yang romantik bagi aku kalau berkaitan buku?



haaaa ni dia
pehrgg kalau suami aku yang tulis macam, memang konfem aku cair macam ais dok tengah panasla.kihkih


siapakah yang amat romantikss ini?
dahla belikan novel untuk bini
siap tulis jiwang jiwang lagi
feewitt cikgu bahasa la katakan.hehe



okay, inila penulisnya my BIL untuk isteri tercinta my kakak cikgu ismira
cikgu bahasa cikgu Rozeck Abd Majid
akak aku tersengih je lah 
tersengih dapat novel, tersengih dapat suami jiwang la kot.hehe
selalu kalau dia belikan novel, adala ayat ayat cenggini
padahal kawin dah 13 tahun tu
kagum tak? kagum tak?


laki aku nak tulis mcm ni?
 nan hadoo la
ehhh adala....mestila ada
kata sayang kan.hehehe




haaaa yang ni yang laki aku tulis
last belikan novel cinta  bertarikh 3/01/2010
masa ni konon tengah asyik bercinta la
novel pun tajuk kemain lagi “kalau ada jodoh”.hihi
tapi perlu ke sign and tulis tarikh?
ucapan ringkas tapi jiwang jugakla kan?
tapi apa kejadahnya tulis no fon? 
macamla baru berkenalan.huhu

oh yaa kepada peminat suami saya kat luar tu tak payahla nak save nombor ye
nombor lama pun
kahkahkah perasan gila
sape la nak kat laki hang muis oiiiii
;p















Comments

  1. kena redha la dapat suami yg tak romantik yea..hehehe
    nik kdg2 jea suami romantik..hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

any comments? thanks..... ;D