bff wedding cik sue comey



assalamualaikum

semalam sempat attend wedding my bff since uitm dungun cik sue comey cute mute
disebabkan aku tak boleh attend wedding dia hari sabtu
so aku join yang kat rumah suami dia saja
dalam 11 30 pagi aku dah siap siap nak gerak ke rumah dia

bila sampai cik sue belum make up lagi
so sempatla sembang apa semua
dalam 2 lebih baru gerak ke rumah hubby dia
dekat je pun
macam akulah jugak bertemu jodoh orang dekat,hehe
senang nak balik beraya nanti





gambar tahun lepas masa majlis pertunangan cik sue





gambar persandingan majlis hari sabtu
sebab aku tak dapat hadir, cilok gambar ni dr fb cik sue,hehe
cik sue dimake up oleh leuniey isteri apek lagi tu
wittt witt wittt...
curlasss gitu





majlis di rumah hubby cik sue






muis tembam dengan pengantin comey
comey sangat baju dengan make up cik sue





with bff ida, orang kuat majlis cik su
kata je duduk satu negeri
nak jumpa pun payah,huhu





kepada cik sue dan nazri
selamat pengantin baru
semoga bahagia dan kekal sepanjang hayat
semoga dimurahkan rezeki dengan baby pula selepas ni ;)



Comments