anniversary gift from hubby

assalamualaikum

semalam anniversary kite kan
tengah dok siapkan lesson plan tetiba suami kol

s: tengah buat apa tu?
m: takde buat apa pun..hehe
s: sayang nak hadiah apa?
m: eh b nak beli hadiah ke? *hati berbunga cinta*
s: yela..nak apa?
m: ermmmmmmmmmm nak jam!
s: amboi nak hadiah mahal lalu
m: hehehehe
s: kasut nak? pakai saiz apa?
m: kasut tak payahla kan syg baru je beli sepasang, lagipun saiz kejap pakai 6 kejap pakai 7
s: kasut dah ada, beg dah ada..baju nak?
m: b nak beli baju apa? beli dress la jubah ke. syg pkai saiz 40 atau M
s: hmmm ok
m: ok b, babai

*dialog mostly 99% accurate.hehe gigih nak recall balik dialog semalam

so kite pun sibukla dok buat keje lupa dahla kat hadiah yang suami janji nak beli
otw balik sebelum sampai rumah

s: sayang tengokla nannti baju b beli
m: b beli baju apa? syg tak ingat dah.hehe
s: tengokla nanti
m: sayang tak beli hadiah pun kat b
s: takpe, b dah beli sendiri.hehe
m: nanti besday b syg beli hadiah best best ek

sampai rumah je terus bukak plastik
excited la ni sebab nilah first time suami belikan baju memang 100% pilihan dia
selalunya beli sama sama kite pilih dia bayarkan
tadaaaaaaa



ladies shirt from polo
dah lama la sangat kite tak pakai kemeja
nasib baik sekarang dah ada skirt so boleh pakai dengan skirt nanti
labuh pun elok elok tutup punggung
pandai suami pilih warna pink
tapi sayangnya kalau dapat kat kite harganya dah boleh dapat dua helai penny dress poplook.huhu






love the detailing inside
cute sesangat corak dia tapi kat dalam
ada dekat kancing pun belah dalam jugak
kalau dia combine letak bahagian luar nampak lagi cantik
tengokla part size tu
suami pun alahai ambik size small
nasib baik muat.huhu

sebenarnya tak kisah pun kalau tak dapat apa
ingatan tu yang penting
to hubby, tenq very much
sekarang tiap hari online jangan tak baca pulak blog kite ni ;)


Comments

  1. sweet nye...jeles la kite yang x kawen lagi ni hihi :D
    cantik kemeja tu!

    ReplyDelete

Post a Comment

any comments? thanks..... ;D