Friday, June 07, 2013

hari sukan tahunan 2013



assalamualaikum

akhirnya dah dapat gambar dari official photog hari sukan 2 minggu lepas
barulah boleh nak update kat sini
tapi banyak sangat gambar aku just ambik ikut flow program sajo
selamat menikmati ye :)



sukan tahunan tadika aulad pintar
kali ni buat di padang MRSM Pasir Tumboh
seronot parents duduk bawah khemah..
manja manja semua parents ni
tahun depan siap request nak dalam dewan pulak
taknak dah panas panas gini
takde semangat kesukanan sungguh.hihihi





gigih kite nak pakaikan head gear anak gajah ni
siap jahit butang katup kat bawah tu
lepas tu hias hias riben lagi
comey sangat anak gajah girl kumpulan kite ni






yang ni kumpulan aulad 4
kumpulan penguin
dahla warna pink
omey omey sesangat






aulad 5 kumpulan singa
pun comey jugak head gear dorang




apapun mestilah aulad 6 the best
head gear pun comey
ahli yang lain pakai topeng merangkap topi la kot
bolehla buat cover panas tu.hehehe





amboiii serius bebenor maskot kumpulan singa ni
garang tau raja singa ni






adik dinie je sorang wakil aulad 3
comeyyy sesangat kunpulan adik kucing, meowwwww
aulad 4 pulak abe ngoh jadi maskot penguin
sebab abe ngoh dah besar, head gear di kecik je
geram nak cubit cubit je abe ngoh ni comey macam teletubbies.huhu








sekali lagi adik lutfi anak ticer is terpilih untuk conduct ikrar dengan lagu little caliphs
tapi gabra la kot boleh pulak dia terlupa sikit kat tengah tengah nasib baik dia tak panik and pandai cover
oh anak muridku memang la terbaik.hihihi







perbarisan aulad 6 yang mula dulu
berbarisla kami kiri kanan kiri kanan
jenuh la jugak nak habiskan keliling padang tu






saat yang dinanti nanti
senam robikla pulak
amboi tersenyum simpul adik eizzah
seronot adik gajah dok joget joget.huhuhu







game aulad 4
bawak bola pinpong dalam sudu dengan lompat kanggaru
game lompat kanggaru paling seronok
kira boleh jadi acara wajibla setiap tahun
comel sangat semua dok lompat laompat gitu









dua game aulad 5 jalan sambal bawak bola atas kepala
dengan lari dalam guni
game lari dalam guni pun best
semua excited nak lompat tinggi tinggi sampai yang jatuh tergolek pun ada





 game aulad 6 biasa biasa saja
jalan dengan terompah dengan jalan ikat kaki
tak seronok sangat,huhu
tahun depan kena fikir game yang fun dan comel gitu







aktiviti parents dengan anak
pakaian beragam
mu students eizzah jugak yang dapat tempat pertama
mama dia siap buat hand bouquet lagi tu
memang kreatipla...







game ibu dengan teacher
pandu arah
partner dua orang
sorang akan tutup mata sorang akan pandu arahkan kawan dia cari bola warna masing masing
best boleh tengok parents kutip bola tengah padang
aku yang in charge jadi tukang gelak sajalah,hehehe

masa ni dok gelak punya gelak aku boleh terlupa aku tertinggal tab kat tengah padang
masa tu dahla tengah kalut dengan students semua
aku memang dah lupa last aku letak mana
panikla kejap  kalu hilang matikla kena marah dengan suami
nasib baikla ticer bahyah terjumpa kat tengah padang
ada rezeki aku la
dah memang perangai aku ni pelupa sokmo
sabar sajalah






game ayah dengan staff lelaki
futsal 5, 6 sebelah kot wakaka





akhirnya berakhir jugak sukan tahun ni
tahun ni semua students dapat trophy
main just for fun takde menang kalah pun
tapi sukan tahun hanya separuh je students yang attend dari 100 orang
ramai yang kena chicken pox
ramai jugak yang dah start keluar nak pergi bercuti dengan family
bagusla jugak tak ramai sangat
yang ada ni pun dah pusing kepala nak kontrol







last but not least kami yang kegembiraan sebab sukan dah berakhir
no more practising
tapi tak payahla nak hurey sangat
lepas ni ada mix term exam
lepas tu ada parents meet
dah setel yang tu kena start preparation untuk ihtifal pulak
bila nak cuti bulan 12 ni?
mak penattttttttttt!!!!!!!!






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...