hormon berubah

Assalamualaikum

Muis nak membebel lagi.hihi
Tak tahula kenapa 2, 3 hari ni macam tak selera sgt nak makan
Tambah tambah bila malam
Memangla masak juga suami makan
Tapi aku just teman sajalah

Malam ni pun sama
Just tengok suami makan
Tak kisah pun kalau suami habiskan lauk
Malam semalam pun paksa je makan nasi 4, 5 suap
Sebab taknak tido dengan perut kosong
Masalahnya bukan tak selera nasi saja

Tadi beli satay ikan
Makan secucuk dua yang selebihnya masuk peti ais
Suruh suami beli murtabak sedap
Pun dah masuk peti ais
Masak air konon konon nak makan megi cup
Kesudahannya air masuk jug balik

Sekarang ni baru terasa perut merengek kelaparan
Tapi still nak makan ke taknak nak makan ke tak nak
Ntah apala masalah dengan aku ni
Selalu kalau mood ke laut je aku tak selera makan
Tapi sekarang ni tengah bahagia jiwa raga oun tak selera makan juga
Ni mesti hormon yang buat hal ni.huhu

Kla dah siap membebel
Masuk dapur la kejap.huhu












Comments

Post a Comment

any comments? thanks..... ;D