Friday, June 21, 2013

penattttt

assalamualaikum

hari ni penat terlampau..
dahla malam tadi nk tido lengan rasa sakit tak boleh nak gerak sangat
hari ni pula ada short courses little caliphs
bila ada part music n movements memangla kena joget joget semua
walaupun bahu sakit still layankan juga

short training ni dari pagi sampaila petang  
dah habis program kena kemas kemas pulak
then aku ada menyinggah di market cari barang sikit
sampai rumah pukul 7

nak kena berkemas nak balik rumah mak pulak
memangla rasa penat tapi ayah dah pesan suruh balik
sempat jugak putar baju se round

bila dah siap angkut barang cari kad kereta pulak hilang
aku misplaced kat mana ntah
dalam samar cahaya kereta tu menggagau la aku dalam beg laptop

masa tu memang dah rasa jammed sangat
kalau tak jumpaa memangla aku tak balik
last last naik atas rumah n geledah beg lagi
nasib baik jumpa,huhu
tersangatla stress
dahla esok ada tuisyen lagi
rasa macam nak pengsan terus je ni.huhu

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...