Sunday, July 28, 2013

buang tebiat nak..........



assalamualaikum

tak tahula kenapa dengan diri aku sejak dua tiga menjak ni
walaupun tak boleh puasa tapi tak selera nak makan
nasi memang taknak langsung
bazar ramadan pun malas nak singgah
dah dua hari ni aku tak masak apa pun
nasib baik suami okay sajo
naik makan berbuka puasa rumah kakak dia jelah

aku balik je rumah terus mandi and lepak
sapu minyak cap kapak and baring
malamnya kalau rasa lapar makanla sikit
kalau tak tidur macam tu sajalah
malam tadi makan megi cup
satu cup tu selalunya licin tapi malam tadi separuh je habis
pelik bin ajaib sungguh
kalau tak period mau aku suspek aku pregnant ni.hihi

kalau awal puasa aritu kemain lagi aku cergas dan aktif
elok je tak boleh puasa aku asyik rasa letih je
memang rasa tak bersemangat kat tempat kerja
badan sendiri tahula perbezaan kan

lagi satu yang aku perasan sekarang ni aku suka makan coklat lepas makan
kalau dulu lepas makan rasa nak pekena asam je
sekarang ni aku bolayan je kat asam
rasa nak makan coklat manis manis
kadang kadang sebelum tidur sempat lagi pekena coklat seketul

perubahan hormon la kot ni.hmmmmmm


2 comments:

nik ros said...

yang penting mkn.mkn skit tak pe.asl makan kan

skulluv said...

apa loie, pi check doktor nuu..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...