Wednesday, July 31, 2013

menang coach wristlet



assalamualaikum


jumaat lepas tak sangka la murahnya rezeki nak dapat barang free
memandangkan aku ni jenis yang takde ong kan
memang jarang la sangat kalau nak menang apa apa
so bila tetiba nama aku randomly terpilih hepi tak ingat duniala.hehehe

alkisahnya jumaat lepas masa kat rumah mak
tatkala orang lain sibuk di dapur aku pulak kat luar bukak lesson plan
sambil sambil tu online fesbuk
tup tup ternampak satu page jual handbag yang aku like
Hermosa Collection announce yang dia akan cari a new winner untuk give away coach wristlet
memang aku dah perasan hari khamis dia dah announce nama winner tapi agaknya orang tu tak muncul nak redeem hadiah dia

so aku pun try jelah senang je just like ataupun comment kat bawah gambar
dia cakap akan pilih pemenang sama ada yang like atau yang komen randomly
masa tu pukul 2 lebih dan admin hermosa collection cakap akan announce pemenang ni pukul 3pm
then aku teralit sikit siap pergi rumah nenek ambik rice cooker gedabak tu
bila balik je tengok jam dah 3 lebih
cepat cepat aku bukak fesbuk pastu bila nampak nampak je nama aku dipilih pemenang 
wahhhhh terkejut berdebar semua adala

cepat  cepat aku like dan komen sebab admin page tu bagi masa 60 minit untuk pm details kat dia
alahai benda murah je pun lagipun bukan yang original
tapi dah barang orang nak bagi free syukurla sangat kan



kat page hermosa collection coach wristlet ni dijual rm90 jer
kebetulan baju raya tahun ni warna purple matching la sangat kan.hehehe
semalam aku tengok dia ada bagi lagi give away tapi warna hitam, pink dan putih
nampak tak aku komen lepas menang tu..macam dapat hadiah duit sejuta lagaknya.hahaha




status yang announce aku menang
yang like dengan komen first sekali tu aku la tu.wakaka
siap berdebar bagai
agaknya kalau lepas ni aku tahu aku pregnant mau pengsan 3 hari 3 malam :p





komen yang membuatkan aku terpilih
alhamdulillah memang rezeki aku
kalau boleh tengok kat situ orang lain semua komen ala ala excited nakkk nakkk apa semuala
aku je komen ala ala cool gitu
ala ala ustazah la kot.wakakaka


apapun, dalam banyak banyak page yang jual handbag hermosa collection ni aku memang suka
dia bukan jual yang imitation saja tapi jual yang original jugak beli dan bawak balik dari UK
barang pun gambar original yang di snap bukan google dan memang nampak cantik dan berkualiti

ada satu page lain yang jual handbag imitation
dia jual gred AAA dengan harga RM180
tapi kawan aku cakap tipu sebab kalau gred AAA modal je dah rm200 lebih
dia tahu sebab abang dia pun ada kedai jual beg imitation
tapi hermosa collection ni jual gred AA dengan harga RM180 ke bawah je
tambah tambah nak raya ni ada la salenya lagi kan



semalam dah dapat pun wristlet ni
kebetulan baju raya tahun ni tema purple
seswai la sangat kan
tapi mende alah ni kecil je
tak muat masuk tab
boleh masuk purse je
dan ada sedikit stain kat depan tu
takpelah barang free je pun kan
syukur alhamdulillah     ;)

7 comments:

wawa syaida said...

waaa tahniah! boleh buat beg isi duit raya hihi...murah rezeki

OrenJes said...

wah!!untung2...

Jee Abdullah said...

wahh..cantik wrislet tu. rezeki Ramadhan. muis kita tema color sama la tahun ni!*high five*

muis ismail said...

@wawa syaida
tulah wawa, elok elok je leh muat isi sampul duit raya.hehe

muis ismail said...

@OrenJes
hehe untungla sgt kan, hadiah kecil je ni :)

muis ismail said...

@Jee Abdullah
yeke? pepel tu last minit tukar kaler
mulanya nk warna royal blue.hehe
jgn lupa beraya sakan ek

cha said...

cantik u tak kisahla tak ori asalkan free kan. i pun sama jarang dpt lucky draw huhu kesian :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...