Thursday, August 15, 2013

link closed group



assalamualaikum

bila aku share pasal aku letgo barang preloved ada yang nak tanya link
so aku  share kat sini sajalah
ni antara 2 group yang aku join

1. link The Poplook Big Fan Page
kalau nak letgo hot item brand poplook ni memang mudah laku sangat kat group ni

 https://www.facebook.com/groups/thepoplookbigfanpage/

2. ni pulak link closed group letgo barang preloved 
boleh jual segala jenis barang asalkan barang preloved and gambar snap sendiri bukan diciplak dari google
tapi group ni adala rules dia
kena baca dekat files, klik tnc
secara mudahnya kena add admin cth Raja Khadijah Raja Yusof add dia dan terus pm cakap nak id macam tu je

https://www.facebook.com/groups/letgopreloved/

selamat berjual beli ye ;)



2 comments:

wawa syaida said...

Wawa selalu letgo kat mudah.my...nanti boleh try sini pulak

nik ros said...

yea la. selamat berjual beli. beli ikut kemampuan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...