Friday, February 21, 2014

khamis malam jumaat



assalamualaikum


12.21am..baru siap jemur baju, skirt, legging, singlet nak pakai esok
semua bergantungan di dalam bilik
kalau tak sempat kering, esok pagi kita tekan kuat kuat sikit dengan iron.hehehe

start hari ni jugak 'paip' macam nak bocor
bertitis titis slow motion
harapnya esok jangan pecah sudahlah
dah telan ubat sebiji, tapi mata pun tak mengantuk lagi

masa ni tak membuta lagi
esok pukul 8 dah nak gerak
in sha allah turun lepas subuh, dekat nak maghrib sampaila rumah
oh stressnya...

bukak dashboard nak blogwalking, ternampak pulak tajuk entri seram dekat blog peej burhan
siap ada gambar meriam, harum sundal malam lagi bertepek kat situ
nice sesangat!
dahla aku nak membuta ni sorang sorang
nampak gaya membuta tak tutup lampu la malam ni



pn boss belanja puding raja tersohor katanya
bila aku tanya kata pn boss isi kat dalam ada pisang, kismis, ada jugak kacang gajus
terus tak jadi nak makan
bila tengok kwan makan rupanya benda ni memang lembik, tapi sedap
kata doranglah...
aku terbayang je pisang lembik dalam tu terus rasa kembang tekak.hehehe





abm yang nak kena sediakan untuk tatapan boss little caliph dalam program esok
4 orang teacher KG11 kena buat yang ala ala 3d la sangat
so setiap orang dapat 4 huruf
kerja last minit okayla tu..huhuhu







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...