Thursday, July 31, 2014

makan makan raya


Assalamualaikum..

4 syawal. Cuti masih berbaki 3 hari. Esok dah start mengajar tuisyen. Ahad dah masuk keje. Lp tak siap lagi.huhuhu.

Selamat tinggal kegembiraan, selamat datang kesengsaraan. -_______-

Dahla. Malas fikir. Buat sakit otak. Bikin guwe stress aja dong. Nak update blog tapi gambar semua dah masuk lappy. Sibuk beraya sampai tak terbukak laptop. Cian sayangku.

Ada a few pics makan makan kat kenduri ngan open haus 2, 3 hari ni.



Kenduri raya ke4. Nasi hujan panas. Gulai daging. Ayam masak merah. Sambal bilis kacang. Acar. Balik je kenduri memang hujan panas turun.hehehe




Open haus raya ke3. Nasi tomato. Gulai daging. Ayam masak merah. Acar. Open haus rumah kawan. Lauk best cuma nasinya tersilap teknik, lembik.hehe




Open haus raya ke2. Nasi dagang kelantan campur terengganu. Gulai ikan tongkol. Acar. Satay. Rasa bolehla. Sedap nasi dagang mak buat lagi kot, lebih lembut.

Nasib baik tahun ni beraya aku banyak makan nasi. Kalau tak jadi macam raya dulu kebuluran, gastrik.

Tapi raya ni ramai tegur aku bulat.huhu. Adakah aku harus berdiet? Adakah aku harus berdiet puasa ala nabi daud? Huhu...tidakkkkkkk.....



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...