Wednesday, October 22, 2014

Qaseh Gold: My Own Experienced


Assalamualaikum.

I selalu teringin nak jadi seller online.
Tapi dulu masalahnya i tak tahu apa produk yang i nak jual.
Lepas tu selain masalah produk, ada masalah kekangan modal jugak.
Duit if i simpan untuk modal, selalu terguna untuk benda lain.huhu

Lagi satu i takut setakat hangat hangat taik ayam.
I sendiri rasa tak konfiden dengan diri i.
Selalu terasa diri i ni seswai jadi pembeli on9 je kot.
Tang nak jual tu bagi je kat orang lain.hehe

Sampaila one fine day tu i terbeli produk qaseh gold.
Bila i start makan, ada perubahan yang i boleh rasa.
Mulanya i beli untuk supplement sebab i tengah ber'ttc.

Tapi bila i start consume qaseh gold, masalah resdung/selsema/susah nak tidur malam completely stop.
Suami pulak cakap dia lebih rasa bertenaga. So takde masalah nak berulang kerja jauh jauh dengan motor, n malam nak buka kedai lagi. 
Tapi yang paling penting, bila comsume qaseh gold ni, hubungan intim suami isteri memang ada perubahan sangat sangat. 
That's why la sesuai sangat if ada pasangan yang tengah berusaha nak produce baby. :D

So i ada join la satu grup wasap untuk dropship qaseh gold.
Tapi masalahnya i tak buat iklan pun.hehe
Tak reti.
Bila tengok orang lain buat page, buat iklan, macam best ni.
I ni memangla bab bercakap, mengalahkan bertih goreng tapi rasa tak reti pulak nak beriklan gitu gini.
Cuma adala i dok cite kebaikan produk ni kat kawan kawan.
Rasanya kena tunggu one fine day la kot.
Tunggu i betul2 bersedia nak jadi online seller.hehehe

Apapun, if nak tahu pasal produk qaseh gold ni, boleh sms/wasap je i...Muis 010-9294038.


Qaseh gold pemakanan sunnah.
Next entri i akan share the benefits pulak.
Stay tuned ek :D



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...