Wednesday, October 08, 2014

soalan cepucemas

Assalamualaikum.



Anak saudara aku.
Anak cikgu ismira yang duduk kat jerteh.
Nama Rezza Rafhan tapi kami panggil Achik je.

Tiap kali dia balik n jumpa aku, adaaaaa je soalan soalan cepucemas yang dia bagi kat aku. Selalunya mesti berkaitan dengan kenapa aku tak beranak, kenapa aku tak ada baby.

Macam raya hari tu, bukan soalan, tapi macam dah kena interview dah aku ni.

"Orang lain semua ada baby. Nape cik inie takde baby?
Dah berapa tahun cik inie kawin?
Nape suami cik inie panggil poknik?

Lepas tu bila aku bagitau aku kahwin 2011,
siap kira lagi dah berapa tahun aku kawin.huhuhu


Aku dok posing posing depan rumah.
Dia duk tengok tengok.
Tup tup..
"Cik inie ngandung ko? Perut napok buncit tu.." T____T

I is sad.
Effect baju je tu.
Please jangan tertipu hokeh.
#nangistepikete.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...