Sunday, October 26, 2014

sunday with BSB

Assalamualaikum.

Hari ke 3 bercuti, esok dah keje..yeayyy.
Malam tadi dah plan hari ni peram, n golek golek lama lama sikit kat katil.
Tapi macam biasalah, i ni jenis rimas.
So 830 dah bangun n terus bukak laptop depan tv.
Nak siapkan daily lp dulu.

Sambil buat keje harusla bukak tv, tapi takde rancangan best pun.
Sumer cite ulangan. Demm u astro.

Tapi takpe. I ada banyak hiburan lain.hehe
So sambung hardisc ke player samsung bluray.
Layan je video berlambak lambak dalam tu.
Done.


Lagu yang paling n sangat sangat sangat i suka.
I want it that way.
Dari third album Millennium.
Beratus n beribu kali dengar takkan jemu.




I'll never break your heart.
One of hits dari first album, Backstreet Boys.


Layan my faveret since berbelas tahun dulu.
Rugila sape tak minat bsb di zaman remaja mereka.
Kata sekolah agama punnnnn. Ish ish ish.
Masa tu memang siap cop sorang satu siap siap.
Mine of kos la pilih kevin.hihi gatai.
Masa tu i suka lelaki matang n macho kot.

Then, masa i buat novel pun, memang kevinla jadi watak hero.
Masa tu kan remaja, jiwa tengah berbunga bunga.
Dok koya je i tak suka, so i tulis novel syok sendiri.kahkahkah.
Ntah pergi mana dah novel i tu, dulu ada je simpan.
Dah berbelas tahun simpan elok je lagi.
Tapi anak sedara ramai sangat suka punggah barang, agaknya novel remaja i tu dah arwah dikerjakan dorang.

Teringat dulu, artis punya pasalla sampai kena panggil masuk bilik Pk Hem,
kes bawak magazine, poster artis pergi sekolah.
Tak pandai sorok, kantoila dengan pengawas.hihi

Okayla, nak sambung keje. Ehem. Tapi rasanya mata je kat tv ni, tangan tak bergerak.. :P

Selamat berhari ahad, u olls.




1 comment:

OrenJes said...

aku pon layan BSB lately muis..
inconsolable, best..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...