Sunday, November 09, 2014

hectic day!


Assalamualaikum.

Hari ni masuk keje i ingat kena hantar draf untuk comm book je.
Ghupe ghupe nyerrrrr...

Esokler kena hantor semua keje.

Complete comm book.
Result dengan assessment final exam.
Bindingkan soalan final exam.
Bindingkan worksheet.
Bindingkan ramadhan worksheet.

Nampak sikit kan?
Sikitla sangat.

Hari dok busy printla, guntingla, key in markah, tanda kertas sampai hf pun tak sempat tengok.

Adala 7 wasap dari suami tak baca pun.
Lepas ambik beg nak balik baru baca n reply.
Haaa, baru dia tahu.
Selama ni kalau i wasap dok tunggu dia lambat balas, taula macamana sabar ke tidak menunggu balasan.
Lepas ni kena kerap sikit kot abaikan wasap suami. Eh tetiba je.hehehe

Nasib baik hari ni i cuti.
So lepas budah siap baca iqra i terus makan pastu sambung buat kerja.
Punyala terkejar nak siapkan banyak kerja, sampai nak tenting pun i tahan.hihihi
Bazir masa je pergi tandas.
So balik tadi cecepat mandi, tukar baju barula lega rasa.

Jap lagi kena sambung kerja lagi.
Esok banyak lagi yang menanti.
Malam esok barulah boleh rileks.
Sambung pulak cuti 2 hari.
Yahoooo..

Betulla kata pepatah...

Berakit ke hulu, berenang ke tepian.
Bersusah dahulu, bersenang kemudian. :D :D :D


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...