Wednesday, April 22, 2015

10th Visit: Meeting Specialist


assalam.

temujanji hari ni untuk tahu result lepas buat hsg bulan lepas.
syukur alhamdulillah, result semua ok.
tiub falapio aku ok dan tak tersumbat. so boleh proceed dengan iui. jeng jeng jeng.

lepas sembang serba sedikit dengan doktor pasal iui, kali ni dapat clomid lagi.
secara ringkasnya, next period, consume clomip then buat tvs,
if terlur ok, doktor akan proceed dengan iui 2,3 hari lepas tu.
so jadinya kenala tunggu next period bulan depan.

kalau bukan disebabkan nurse terlalai masa next appointment, patutnya minggu ni dah boleh proceed then clomid.
sebabnya 2,3 hari lepas yang nurse tak inform tukar masa appointmnet, terus aku period.
bila aku bagitahu doktor wan, dia cakap sayangnya.
tapi takpelah,nak buat cane.

so tunggu jelah next cycle.
sepatutnya 10june.
tapi masa tu if buat tvs dah masuk bulan puasa.
nampak gaya tangguh lagi.huhuhu



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...