Tuesday, August 18, 2015

candy buffet party


Assalamualaikum.

2 minggu lepas lebih kurang, tadika aku buat sambutan birthday sekali dengan candy buffet party.
disebabkan tahun ni trip takde, so pn boss decide ganti dengan candy buffet party je.
kiranya sejak aku kerja sini, nilah first time kitorang buat event macam ni.
so semua tak sabar n tak boleh nampak lagi flownya cane.

rupanya on that day kitorang tak payah buat apa pun.
semua dah setel just kita kena kontrol budak pastu ikut jelah jadual majlisnya cane.
dalam candy buffet party ni selain sambutan birthday, ada aktiviti sand art dan magic show jugak.
gambar ni pun yang ambil dari OP je. 



sambutan besday pelajar bulan july.



candy buffet siap dengan chocolate fountain.
ada station ice cream jugak.
takde gambar.



sementara student bergilir buat sand art, ada jugak clown nak hiburkan dorang
masa mula mula nampak clown semua macam waaaaa.
sorang stduent aku siap tanya masa clown melintas depan kelas.
teacher, mana badak?
aku macam...badak?
rupa rupanya nak cakap badut.huhuhu



stop jap untuk makan
setakat budak banyak manala sangat makannya.
kek sekeping.
mashmallow dengan coklat.
ambik lollipop. tu jelah.
teacher pandai pandaila menyelit kalau nak ngap serba sedikit.hihi.



lepas makan ada persembahan magic.
tapi bukan untuk semua student la.
yang ni just student yang sambut birthday, dengan kelas 4 dan 6 tahun je.



bebudak jakun. first time tengok magic show kot.hihi
aku layan la jugak.
pastu bila asik dok terkekeh gelak tetiba terdetik, kalau aku pregnant cane?
tak elok kot dok gelak gelak kan clown tu.
so aku keluar n pegi layan aiskrim je.hihi
saje mengada padahal bukan mengandung pun. tapi manala tahu kan?





aktiviti sand art.
selitla gambar ticer sekeping.hihihi
kita pun nak enter frame jugak. ;p

ok, tu je nak cite. 

2 comments:

Aula Mommy Razim said...

bagus idea ni.
nanti leh propose kat sekolah anak saya pulak.
meriah betul


Soya antara Fakta dan Auta

nik ros said...

ramai yg sambut bday bulan july yea. untung berbudak skarang.siap ada sambutan lagi tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...