Tuesday, March 29, 2016

Nani si Penguin.



Assalam.


Balik cuti sekolah kali ni, si Nani Sophia dah boleh berjalan dah.
Dah pandai layan tv. dah pandai layan ipad. Dah pandai pegang pensel n kaler kaler.
Dah taknak main dengan kita dah.huhuhu

Tapi aku surprise bila tengok si Nani dapat pegang pensel dengan betul.
Dia baru setahun kot.
Student aku pun ada yang dah 6 tahun tapi pegang pensel tak betul.
Memang if nak banding dengan kakak si Suri tu, si Nani ni nampak lebih cerdik la kot.kihkihkih
Kakak, Suri, Cik Inie say sorry okes...




Wahhh kemain khusyuk.
Padahal dok conteng buku kakak Suri je.
Tapi terserlah kerajinan dia kat situ.kahkahkah
Then bila aku sekodeng hf kakak, nampakla gambar ni.



Kakak cakap dia tengah dok conteng conteng gambar penguin robot tu.
Tetiba terus buat gaya penguin. Siap terangkat tangan lagi tu.wuwuwu.
Anak sedara sapola cute sangat ni.

Lambatnya nak raya. Nak jumpa dak Nani lagi.....




1 comment:

Nik said...

comel jea dia :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...