Saturday, November 19, 2011

cerita hujung minggu



assalamualaikum

masuk hari ni dah 3 hari cuaca panas
malam pun tak hujan
bolehla basuh baju berbakul bakul
bah dah tak jadi kot?hehe
takpelah hujan ke panas ke
hidup tetapditeruskan ye dok

minggu ni seminggu memang la aku tersangat sibuk
pagi kena jaga booth littlecaliphs di kbmall
petang sampai ke malam pulak kena kerja
hari cuti pun takleh spend masa dengan B
banyak kerja nak kena buat
nak nasuh baju nak pegi situ sini
ohhh capeknya saya
ahad depan barula back to normal
hmmmmmpppppp

tu baru duduk berdua
kalau pasni ada baby cane la agaknya hidup aku
24 jam sehari macam tak cukup je
rabu pulak B akan ke persidangan tahunan
walaupun tahun ni buat di Kelantan tapi B still akan stay di hotel
sebab kelas habis lewat malam and awal pagi
so menyusahkan jugak kalau nak ulang balik rumah
so aku akan balik tido rumah mak la
lagipun seminggu ni abang sekeluarga balik bercuti
so rumah tak sunyila nanti.hehe






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...