Monday, September 03, 2012

syawal 2012 : rezeki! tqvm :)


 
assalamualaikum

ni pun satu entri yang dh siap patut dipublished sebelum raya
tapi tak berkesempatan sahaja
so lepas raya pun kira jadila.hehe
 

kalau raya biasala kan dapat gift
gift tu walaupun orang cakap nilainya tak seberapa
tapi yang menerimanya memang akan rasa seronok sangat
maklumla barang free.hehe




from ofis suami
serunding daging yang super duper sedap
manis pedas secukup rasa
aku guna sikit buat mini popiah
yang baki simpan nak buat makan dengan ketupat



 

mini popiah dari serunding di atas
ada yang gulung and simpul
yang ni simpan buat makan sorang
hubby pun aku tak bagi.muahaha





cookies raya from mama afif iman, aulad 6
tqvm akak :)



 

cookies raya from mama aisyah sofea, my students
satu bekas for each teachers
tqvm :)




 

ferrero roacher flowers
from mama damia aulad 4
tqvm :)



 
cutlery raya set
free gift from courts mammoth




kenwood blender from courts
mulanya dia nak bagi free gift kamera
tapi aku taknak sebab kamera dah ada
nasib baik other choices was blender
so terus ambik yang tu jelah
sampai sekarang tak guna untuk masak pun
setakat nak makan berdua tumbuk dengan lesung batu pun jadi
blender simpan untuk buat jus :)

 


 



1 comment:

Azian Elias said...

akak dah follow u dulu kan.. anyway thanks sebab suka mai rumah akak yg tak seberapanya tu..

banyaknya cookies org bagi..best kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...