Monday, June 17, 2013

selamat hari bapa untuk suami


assalamualaikum

dialog suami isteri lagi ;)

suami: sayang tak wish pun happy father's day kat b
isteri: *terkesima jap* hehe b tu suami sayang, bukan ayah sayang
patutnya anak b la yang kena wish kat b ;p

wakaka aku memang dasar pandai menjawab
padahal lupa nak wish
apapun better late than never kan?



apapun aku tahu suami seorang ayah yang terbaik
mana yang dah terjadi tak semestinya jadi kayu ukur kasih sayang dia sebagai seorang ayah
walaupun sekarang ni suami jarang dapat bersama anak
tapi aku tahu kasih sayang dia membukit kat si anak
lebih dari kasih sayang untuk isteri kot.hehehe

untuk suami, semoga terus menjadi seorang ayah yang terbaik
boleh perbaiki lagi mana yang kurang
semoga tahun depan kami boleh sambut hari bapa dengan our baby girl pulak *wakaka mood perasan*
in sha Allah :)



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...