Wednesday, November 27, 2013

bai teacher


assalamualaikum

dah dua minggu kot sejak cuti sekolah
tapi kat tadika ni still kerja
students pun ada untuk daycare jelah tak ramai macam hari biasa
so teacher pun banyakla masa kot
untuk update blog.hihi

nasib baik aku still guna kelas lama
so tak payahla kot buat decoration baru
cuma ke buat masya Allah chart yang baru jelah
sebab students baru

berakhir tahun persekolahan 2013 ni bermakna berpisahla aku dengan students aku yang aku didik dorang sejak dorang 5 tahun sampaila masuk 6 tahun
2 tahun dengan dorang mestila sedih sebab lepas ni dorang dah takde
banyak sangat kenangan pahit manis
pengalaman pertama, batch students pertama yang aku ajar

kalau biasa blog aku ni mesti ada terbaca entri pasal ex students aku ni
especially adik maira
salah sorang afveret students aku, yang aku kerap bercerita pasal dia dalam entri blog aku
in sha allah adik maira still datang tadika sebab dia akan transit lepas balik dari sekolah
so another one more year la kot with adik maira.hehehe


gambar students banyak sangat dalam simpanan
ambik sikit je nak share kat sini















hari terakhir sekolah hari tu adala dapat sekeping kad from my students nur aisyah sofea


kad ucapan selamat tinggal




ucapan ikhlas dari seorang kanak kanak 6 tahun
aku percaya.hihihi
part baik, cantik n comel tu memang tepat sekali




belakang kad pun ada lagi




  
babai sofea..
moga sukses dalam hidup
ticer is will remember u always..

:'(




2 comments:

OrenJes said...

chomel je teacher Is.

wawa syaida said...

bukan main ye..anak murid puji :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...