Wednesday, November 20, 2013

gambar: ihtifal tadika aulad pintar 2013


assalamualaikum

musim hujan ni malas betul nak berblogging
mood tak datang datang
mood nak berjual beli yang tengah on.hehehe

untuk tatapan mata 
gambar dari ihtifal untuk tahun ni








bacaan ayat lazim sebelum memulakan majlis
yang baju merah students kelas aku




bacaan ikrar
yang conduct ni pun students kelas aku jugak
masa berlatih macam ok je ingat ikrar dengan lagu
masa yang betul betul boleh terlupa pulak.huhu



aulad 5
story telling goldilocks and 3 bears
tahun depan bakal student aku
bolehla aku ambik dia jugak untuk story telling tahun depan
cerita red riding hood
custom serigala pun dah ada
baik punya plan.hihihi





persembahan nasyid solat sunat dhuha



 my students rehat rehat lepas terima sijil



story telling kisah nabi nuh dan bahtera besar
props tu semua aku denga tc bahyahla yg buat
kapal dan binatang binatang je pun.hehehe








drama musical kisah pengembala dan biri biri
masa ni aku kena jaga musik latar
berdebar and menggigil jugak tangan aku
maklumla kalau tersalah masuk bunyi berteraburla semua nanti
nasib baikla semua berjalan lancar
tahun depan pulak kalau nak sakit kepala pasal ihtifal ni




ni jelah 2 keping gambar aku yang ada.huhu
gambar sipi sipi pun jadilah.huhuhu


2 comments:

dhiera said...

alahai.. comel je memasing.
nak shopping apa tu?

azfa_1206 forever said...

decoration tu dr cikgu B kow?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...