Friday, April 18, 2014

Kii Iff Sii (KFC) Pasir Tumboh



assalamualaikum

2 hari lepas bawak kawan sekutu aku adik long beli barang buat coklat, otw balik dia cakap nak belanja makan.
so aku pilih kii iff sii je, sebab tak lapar sangat pun




kfc kelantan je ke yang ada ejaan kfc jawi?
tiap kali ternampak signboard kfc ni mesti nak baca yang tulisan jawi tu.hehe

kfc pasir tumboh sekarang ni kira yang paling terdekat la if teringin nak singgah
kalau dulu kfc kubang kerian, tapi ikut selera aku yang kat situ tak best
lepas tu kalau tapau asik tak complete je
dah tahu tak complete remind la kat customer suh tunggu ni tak sepatah hapa tak cakap
balik rumah tengok2 kurang satu, dah 2,3 kali terkena
so aku dah pangkah ye kfc kubang kerian tu




overall, kii iff sii pasir tumboh ni best
luas pastu ada playground pastu ada redroom ni.hehe

pepandai je aku bagi nama sendiri, tapi ruang ni memang best macam tertutup sikit
small table, seat cantik...if nak dating seswai sangat
tambah lagi aku ni penggemar merah harusla ambik port ni je bila datang sini

tapi ruang lain aku dah tak snap
ritu datang ada ambik gambar kat playground tapi malas nak cari gambar
pastu kat sini parking macam tak banyak sangat
tapi kat depan tu bahu jalan luas so takde masalah



akhirul kalam, tepek gambo tuan tanah sekeping
termenung mengenangkan nasib diri
tapi dah petang muka kita tetap flawlesskan? kan? kan?
perasan.hihi
snap dari tepi napok dabel ching kite.huhu







2 comments:

FaZiLa said...

apa petua muka menten flawless?hehehe. share lahhh hahaha

nik ros said...

untung la. sanpai petang muka flawless..kita ni pakai bedak 5 minit jea.pastu terus muka berminyak.haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...