Saturday, May 02, 2015

bajet dominic toretto


Assalamualaikum.

Tadi ternampak di facebook, satu famili eksiden dan ada yang terkorban.
Bila baca komen komen rupanya dorang eksiden sebab ada geng myvi club yang berlumba or bawak laju la kot.
Nasib tak baik, sebabkan eksiden.
Tak pasal pasal babitkan orang tak bersalah.

Tetiba teringat sama la pagi semalam.
Masa tu aku otw nak pergi tuisyen.
Masa sampai kat area pauh lima, tersempak dengan geng konvoi gen2.
Adala dalam belas belas buah kot.
Kemain lagi laju masing masing.
Siap dengan pasang high beam.
Kemain dorang berlagak macam jalan tu atok dorang yang punya.

Taula ff7 baru je sebulan main kat pawagam.
Agak agakla kot nak bajet dominic toretto pun.
Baru bawak gen2 je pun nak berlumba siap.
If bawak ferrari tak tahula.
Agaknya terbang kat langit kot.
Menyampah je haku.

Bawak laju laju, siap potong potong.
Kita ni pulak yang kena elak dari dorang.
Kot ye pun nak m*****s, go on korang jelah.
Kalau eksiden, meyudahkan semua orang.
Macam s**l je perangai.

Tak pepasal 2 orang budak kecik jadi yatim piatu.
Innalillah untuk mak ayah n adik dorang yang terkorban.
Bertabahla untuk famili mangsa.

Kepada yang punya angkara, if terlepas kat dunia ni, tunggula pembalasan kat akhirat nanti.
Ingat, Allah tu ada.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...