ihtifal ceremony @ RTC



assalamualaikum

baru nak up entri pasal ihtifal tap awal bulan november aritu
takpela sebab tak start lagi pun tahun baru persekolahan, kira acila kan.hehe
since this is the first time so banyakla kekurangan dari segi aturcara dan persembahan students
secara peribadinya memang ada yang aku tak puas hati especially persembahan dari aulad 5
tapi takpelah, benda dah lepas
tapi kena make sure sajalah untuk tahun depan supaya programnya berjalan lebih lancar dan teratur




nyanyian lagu Negaraku dan bacaan ikrar oleh semua pelajar






wahh semangat sungguh anak murid saya
3 musketeers yang paling aktif dalam kelas.hehehe








persembahan lagu "5 Little Ducks" dari si cilik aulad 4
semua comel comel bila dah pakai kostum






persembahan nasyid / lakonan 'Kisah Nabi Yunus & Ikan Nun" dari pelajar aulad 5
sepatutnya persembahan ni okla tapi disebabkan masalah teknikal
habis terganggu semua persembahan.huhu







 persembahan nasyid "Ummiku Sayang" dari aulad 4








persembahan sajak dari aulad 5




 comel adik maira tapi on that day sedikit bad mood.hihi
nak baca cerita adik maira lagi?
klik sini http://itsmymuislife.blogspot.com/2012/10/take-turn-please.html
dan sini http://itsmymuislife.blogspot.com/2012/07/rutin-setiap-pagi-adik-maira-yang-nakal.html
dan lagi http://itsmymuislife.blogspot.com/2012/05/budak-kecik-pun-tahu.html






persembahan sajak dari pelajar aulad 6





penyampaian sijil tamat belajar kepada semua pelajar aulad 6






my students sofea terpilih sebagai pelajar terbaik aulad 5





cenderamata dan sijil tamat belajar






bahagian pendaftaran





adik izzul walaupun sakit gusi bengkak
tetap gigih datang untuk ihtifal






parents yang memenuhi dewan






barisan tenaga kerja aulad pintar sdn bhd


da end :)





Comments

  1. wah..best ye. dah la budak2 pun comel2 je. geram..
    selalu nampak bunting little caliphs ni. sama macam tadika la ea?

    ReplyDelete
  2. little caliphs ni program tadika franchais merata malaysia.hehe mmg best pun sehari hari dengan budak
    stress yang menyeronokkan

    ReplyDelete

Post a Comment

any comments? thanks..... ;D